Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Univerzális vályogvakolat (1000 kg Big Bag zsák)
Univerzális vályogvakolat (1000 kg Big Bag zsák)
169 000 Ft (+ 45 630 Ft ÁFA)

Univerzális vályogvakolat (1000 kg Big Bag zsák)

A vályogvakolatok természetes és egészséges alternatívát jelentenek a ma használt cement és gipsz alapú vakolatokkal szemben. Használatukkal egész évben egészséges lakóklímájú életterek alakíthatóak ki. A BIOKAY, minősített gyári készvakolatok használata egyszerű és nagyban hozzájárul az egészséges lakóklíma eléréséhez.

Nincs még egy ilyen természetes építőanyag, mely ennyi jótékony tulajdonsággal bírna a belső terekben. Használatával külünösen szép belső terek alakíthatóak ki újépítésnél vagy felújításnál egyaránt.

BIOKAY vályogvakolatok:
BIOKAY univerzális vályogvakolatok 25kg-os
BIOKAY univerzális vályogvakolat 500kg-os Big Bag
BIOKAY univerzális vályogvakolat 1000kg-os Big Bag
BIOKAY agyagpor - falazóhabarcs és gúzoló készítéséhez

Termék kiszerelés
169 000 Ft (+ 45 630 Ft ÁFA)
Részletek

Zsákos készvakolatokat, kisebb építkezéseknél kézzel, nagyobb építkezéseknél vakológéppel is felhordható (PFT G4,G5 vagy a Putzmeister MP25; Wagner vakológépek). Legfőbb különbség a mész-cement vakolatokkal szemben, hogy a vályogvakolat, újranedvesítés után ismét formázhatóvá válik, így könnyedén kijavíthatóak az esetleges felületi hibák, így tökéletesen alkalmas a saját kivitelezésre is. A vályogvakolat 100%-ban újrahasznosítható, így ha kellően ügyeltünk a munkavégzés helyszínének tisztaságára a lepotyogott anyag, teljes mértékben felhasználható. A vályogvakolatok ökológiai mérlege rendkívül jó, előállításához kb.25-30kWh/m3 primerenergia szükséges, míg egy nagy általánosságban használt mész-cement vakolatnak 1400kWh/m3 életciklusa végén pedig újrahasznosítható vagy teljes mértékben komposztálható.

Gyártó: Biobaushop

Adatok
Termék kiszerelés
1000 kg
Termékcsoport
BIOKAY vályog termékek
Származási ország
Magyarország
Cikkszám
490645
Tömeg
1000 kg/zsák