Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Építéskivitelezés

Az immár 2008 óta működő vállalkozásunk a Naturarch Házépítő Kft. egyik fő profilja a természetes anyaghasználaton alapuló építéskivitelezés. 

 

Ez további két nagy építési szakterületre bontható:

- Népi építészeti emlékek, tájházak, skanzen épületek kivitelezési munkálatai. 

- Természetes építőanyagokkal készülő kortárs, modern építészeti megoldások kivitelezése. 

E két különböző szakterület különböző építési gondolkodásmódot és megközelítést igényel. Népi építészeti kivitelezés esetében nem beszélhetünk építőipari termékekről, hanem hagyományos építőanyagokból, hagyományos technikákkal az építés helyszínén készítünk tradicionális épületszerkezeteket. 

A kortárs építőiparban egyelőre alulreprezentáltak a természetes anyagok, de a keresleti tendenciák folyamatos bővülést mutatnak. Egyre több minősített természetes építési termék áll rendelkezésre, amelyek tökéletesen alkalmasak 21. századi modern épületek konstruálására. 

 

A kivitelezés lehet felújítás, karbantartás, újjáépítés és új építés egyaránt. 

A kivitelezési munkák költségvolumenét nem a felhasznált építőanyagok, hanem a kivitelezési munka minősége és szervezettsége határozza meg! 

Egy megfelelően előkészített építési beruházás (alapos tervdokumentáció, előkészített építéskivitelezés, folyamatos műszaki felügyelet) nem szabad, hogy fejtörést okozzanak a beruházónak. 

 

Szolgáltatóként a mi feladatunk a beruházási folyamat minden pontján a megfelelő szakmai hátteret biztosítani megbízóinknak. 

 

Bővebb információ: www.naturarch.org