Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Építészeti tervezés

Naturarch Studio néven működő építészirodánk 2018 óta nyújt komplex tervezői szolgáltatást lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt. 

Célunk, hogy természetes építőanyagokra fókuszáltan végezzünk kimagasló minőségű építészeti munkát. Tervezői palettánkon megtalálhatóak a vályogházak, a kenderházak, a szalmabála házak, az égetett tégla házak és a faszerkezetű házak egyaránt.

Az általunk képviselt építéskultúra legjellegzetesebb elemei a vidéki környezetben található természetközeli használatra hivatott ingatlanok, de vállaljuk sűrű városi környezetben található épületek ökologikus szemléletű felújításának, bővítésének, tetőtér-beépítésének építészeti tervezését is. 

Mottónk:

A kicsi szép!

Napjaink építőiparában a takarékosság nem csak az épület használata alatt, hanem már annak megépítésekor is kulcskérdés. Az építészeti tervezés folyamata egy nagyon intim viszonyt feltételez megbízó és építész között. Az építtető számára készülő ház, csak abban az esetben lehet megépülte után is álomház, ha a megbízó kellő önismerettel, a tervező pedig megbízója és megbízói legbelsőbb működésének ismeretével rendelkezik.  

Tervezési módszertanunk alapján feltérképezzük a legmélyebb megbízói igényeket és ezekhez igazodva a legoptimálisabb léptékű és kialakítású épületeket tervezzük meg. 

Bővebb információ: www.naturarch.org