Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
NaturARCH Házépítő Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím:
9700 Szombathely, Horváth Boldizsár körút 9.
Telefon:
Áruház neve:
okotuzep.hu
Adószám:
14598492-2-18
Cégjegyzék szám:
18-09-108457
Kapcsolattartó neve:
Kovács Viktória
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/095-2755
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Személyes átvétel
A megvásárolni kívánt termékek személyes átvételére szerződött partnereink telephelyein van lehetőség. FIGYELEM! Bizonyos különböző termékcsaládok, különböző helyszíneken található telephelyeken vehetők át személyesen. Több termék egyidejű vásárlása esetén, mindenképpen érdeklődjön értékesítési osztályunkon a személyes átvétel lehetőségéről!

Fizetési módok személyes átvétel esetén: banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés (Simple Pay alkalmazáson keresztül)
Házhoz szállítás
A megvásárolni kívánt termékek szállítási költsége a rendelt mennyiség súlyától, térfogatától és a szállítási desztinációtól függ.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szállítási szolgáltatás nem része az ÖKOTÜZÉP.HU webáruház szolgáltatásának! A rendelt termékek kiszállítása, szállító partnereink egyedi árajánlata alapján történik, melynek költségét a Vásárló közvetlenül a szállítást biztosító szolgáltatóval rendezi. Kollégáink a rendelés leadását követően árajánlatot kérnek szállító partnereinktől, melyet azonnal továbbítunk Vásárlónk részére. Az árajánlat elfogadása után véglegesítjük a rendelést és a kiszállítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében közvetlenül összekötjük Vásárlónkat a szállítási szolgáltatóval.
Egyedi árajánlat
Fizetés
Bankkártyás fizetés - Simple Pay
Az online bankkártyás fizetés választása esetén a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Megrendelés teljesítése és annak figyelemmel kísérése érdekében a Vállalkozás továbbítsa Simple Pay szolgáltató felé a Megrendelés azonosítóját és összegét, továbbá a Ügyfél nevét, szállítási, illetve számlázási címét.
A Szolgáltató az online bankkártyás fizetés választására tekintettel, külön díjat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget nem számít fel, illetve nem állapít meg.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Simple Pay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az OTP Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a www.okotuzep.hu oldalon.
Átutalás
Ügyfélszolgálatunk elküldi az Ügyfél számára az általa megadott e-mail címre vagy fax számra az előlegszámlát vagy díjbekérőt a megrendelés végösszegéről, mely alapján el tudja végezni az Ügyfél az előlegszámla/díjbekérő sorszámának feltétlenül szükséges feltüntetésével a banki átutalást. Kérjük, hogy az ügyfelek, csak előlegszámla/díjbekérő alapján, azok számára való hivatkozással, az azokon feltüntetett bankszámlaszámra történő utalással teljesítsenek társaságunk számára utalásokat az átutalt összegek beazonosíthatósága érdekében.
Az ellenértéknek a bankszámlaszámunkon történt jóváírását követően számlát állítunk ki az adott megrendelésről az Ügyfél számára, amely az adott megrendelés szerinti termékekkel együtt kerül az Ügyfél számára átadásra.
Felhívjuk Ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy a banki átutalási megbízások díjkötelezettek, azok az ügyfeleket terhelik, ennek mértékéről, megfizetésének módjáról és a részletekről kérjük, hogy ügyfeleink előzetesen érdeklődjenek számlavezető bankjuknál (ahonnan az átutalást kezdeményezi).
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!