Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

GeoCalce Multiuso
GeoCalce Multiuso
8 299 Ft (+ 2 241 Ft ÁFA)

GeoCalce Multiuso

GeoCalce Multiuso
GeoCalce Multiuso
GeoCalce Multiuso

Általános használatra készült, lélegző, tanúsított, tiszta NHL mészből és geo‑kötőanyagból készült vakoló‑simító termék – 3 és 30 mm közötti rétegvastagsághoz. Víztaszító, különösen alkalmas nedvszívó felületek vagy szintetikus burkolatok kiegyenlítő simítószerének‑vakolatának az épületek helyreállítására, a régi homlokzatok felújítására és a nagyértékű műemlék‑helyreállításhoz. Ideális epoxi vagy ásványi alapstruktúrájú tanúsított szerkezeti megerősítő rendszerek eldolgozására.

8 299 Ft (+ 2 241 Ft ÁFA)
Részletek

A Kerakoll GeoCalce Multiuso fehér színű geohabarcs, nyomószilárdsági osztálya CS IV az en 998‑1 szerint és r1 osztályú az en 1504‑3 szerint, ideális a GreenBuildingnél és a műemlékek restaurálásánál. Csak természetes eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású. Természetes szellőzésű, aktívan hígítja a beltéri szennyező anyagokat, természetes módon baktérium‑ és gombataszító hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

Anyagszükséglet:

  • vakolatként ≈ 13 kg/m2 a rétegvastagság minden cm‑ére
  • simítóként ≈ 1,3 kg/m2 a rétegvastagság minden cm‑ére

Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14527
Tömeg
25 kg/db