Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

GeoCalce Intonaco
GeoCalce Intonaco
2 850 Ft (+ 770 Ft ÁFA)

GeoCalce Intonaco

GeoCalce Intonaco
GeoCalce Intonaco

Tanúsított, tiszta természetes NHL mészből és geo‑kötőanyagból álló finom szemcséjű lélegző vakolat – CS II osztály. Különösen alkalmas a tégla, kő, vegyes és tufa falazatok restaurálásánál. Ideális vastag simító vakolatként a szerkezeti megerősítés és a földrengésbiztos javítás és átalakítás tanúsított rendszereiben.

2 850 Ft (+ 770 Ft ÁFA)
Részletek

A Kerakoll GeoCalce Intonaco CS II ellenállási osztályú geohabarcs az en 998‑1 szerint az erősen lélegző falazatokra, ideális a GreenBuildingnél és a műemlékek restaurálásánál. Csak természetes eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású. Természetes szellőzésű, aktívan hígítja a beltéri szennyező anyagokat, természetes módon baktérium‑ és gombataszító hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

Anyagszükséglet ≈ 13 kg/m2/cm

Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14531
Tömeg
25 kg/db