Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

GeoCalce G Antisismico
GeoCalce G Antisismico
3 902 Ft (+ 1 053 Ft ÁFA)

GeoCalce G Antisismico

GeoCalce G Antisismico
GeoCalce G Antisismico
GeoCalce G Antisismico

Tiszta, természetes NHL mészből és geo‑kötőanyagból álló, durva szemcseméretű szerkezeti lélegző geo‑habarcs – M15 osztály. Különösen alkalmas ásványi finombetonként elektrohegesztett hálókkal párosítva a szerkezeti megerősítés és a földrengésbiztos javítás és átalakítás tanúsított rendszereiben. Alkalmas falazatok konszolidálására és helyreállítására. Épületek biztonságának javítására vonatkozó tanúsítvány.

3 902 Ft (+ 1 053 Ft ÁFA)
Részletek

A Kerakoll GeoCalce G Antisismico (Földrengésálló) egy M15 ellenállási osztályú geo‑habarcs az EN 998‑2 szerint és R1 az EN 1504‑3, szerint, kiemelten lélegző falazatokon és beton műtárgyakon való beavatkozásra, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához. Csak természetes eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású. Természetes szellőzésű, aktívan hígítja a beltéri szennyező anyagokat, természetes módon baktérium‑ és gombataszító hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

Anyagszükséglet ≈ 14,5 kg/m2/cm

Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14536
Tömeg
25 kg/db