Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

GeoCalce FL Antisismico
GeoCalce FL Antisismico
4 551 Ft (+ 1 229 Ft ÁFA)

GeoCalce FL Antisismico

GeoCalce FL Antisismico
GeoCalce FL Antisismico

Tiszta, természetes NHL mészből és geo‑kötőanyagból álló, folyékony, lélegző szerkezeti geo‑habarcs – M15 osztály. Különösen alkalmas folyékony ásványi habarcsként a megerősítő injektálásokhoz és alapstruktúraként a GeoSteel galvanizált acélszövettel társítva a szerkezeti megerősítés, földrengésbiztos javítás és átalakítás tanúsított összeköttetéseinek elkészítéséhez. Épületek biztonságának javítására vonatkozó tanúsítvány.

4 551 Ft (+ 1 229 Ft ÁFA)
Részletek

A Kerakoll GeoCalce FL Antisismico (Földrengésálló) az EN 998‑2 szerint M15 ellenállási osztályba tartozó megerősítő injektálásra való geo‑habarcs tégla, tufa, kő és vegyes falazatok szerkezeti megerősítéséhez és átalakításához. Ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához. Csak természetes eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású. Természetes szellőzésű, aktívan hígítja a beltéri szennyező anyagokat, természetes módon baktérium‑ és gombataszító hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

Anyagszükséglet ≈ 1,5 kg/dm3

Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14538
Tömeg
25 kg/db