Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

GeoCalce F Antisismico
GeoCalce F Antisismico
4 000 Ft (+ 1 080 Ft ÁFA)

GeoCalce F Antisismico

GeoCalce F Antisismico
GeoCalce F Antisismico
GeoCalce F Antisismico

Tiszta természetes NHL mészből és geo‑kötőanyagból álló, finom szemcseméretű, lélegző szerkezeti geo‑habarcs – M15 osztály. Különösen alkalmas ásványi hordozórétegként a GeoSteel acélszövetekkel, GeoSteel Grid bazalt‑rozsdamentes acél hálókkal és Steel DryFix® rozsdamentes acél spirális szárral párosítva a szerkezeti megerősítés, a földrengésbiztos javítás és átalakítás tanúsított rendszereiben. Épületek biztonságának javítására vonatkozó tanúsítvány.

4 000 Ft (+ 1 080 Ft ÁFA)
Részletek

A Kerakoll GeoCalce F Antisismico (Földrengésálló) egy M15 ellenállási osztályú geo‑habarcs az EN 998‑2 szerint és R1 az EN 1504‑3, szerint, kiemelten lélegző falazatokon és beton műtárgyakon való beavatkozásra, ideális a GreenBuildingnél, valamint műemlékek restaurálásához. Csak természetes módon eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású. Természetes módon lélegző, aktívan hígítja a beltéri szennyező anyagokat, természetes baktérium‑ és gombataszító hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

Anyagszükséglet ≈ 14 kg/m2/cm

Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14537
Tömeg
25 kg/db