Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Finish vályog nemesvakolat, natúrfehér (színezhető)
Finish vályog nemesvakolat, natúrfehér (színezhető)
11 480 Ft (+ 3 100 Ft ÁFA)

Finish vályog nemesvakolat, natúrfehér (színezhető)

BIOKAY FINISH vályog nemesvakolat – ideális választás vályogvakolatokhoz, gipszkarton illetve gipszrost lapokhoz, de felhordható már meglévő mészcement vakolatokra is.

Termék kiszerelés
11 480 Ft (+ 3 100 Ft ÁFA)
Részletek

A Biokay Finish vályog nemesvakolat egy vályog alapú beltéri glettanyag, amely mindenféle mesterséges vegyi adaléktól mentes, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

Az antisztatikus hatás itt is teljes mértékben érvényesül, melynek köszönhetően lényegesen kevesebb lesz a szálló finompor otthonában. A kellemetlen szagok és károsanyagok megkötése  a vékonyabb rétegvastagság ellenére is átlagon felüli. Egyedül a páraszabályozó képessége marad el a vastagabb rétegben felhordott vályog alapvakolatokkal szemben, így csak kisebb páraterheléseket képes kiegyenlíteni.

Kiszerelés: 25kg-os zsákos

Anyagszükséglet: 2 kg /m2 / 2 mm

Felhordás: géppel és glettszóróval egyaránt lehetséges.

Kiadósság: 1 zsák kb. 13m2-re elegendő.

Adatok
Termék kiszerelés
25 kg
Termékcsoport
BIOKAY vályog termékek
Származási ország
Magyarország
Cikkszám
801439
Tömeg
25 kg/zsák