Kedves Vásárlónk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy házhoz szállítás esetén áraink a kiszállítás díját NEM tartalmazzák. Házhozszállítás választásakor minden esetben egyedi árajánlatot küldünk a megadott e-mail címre.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 9000 676 

Benesserebio
Benesserebio
12 500 Ft (+ 3 375 Ft ÁFA)

Benesserebio

Benesserebio
Benesserebio
Benesserebio

Hőcellás, hőszigetelő nedvességelvonó biovakolat ‑ R és T / CSII tanúsított. Penészgátló és páraáteresztő a(z) EN ISO 13788 szabvány szerint. Kimagasló energetikai hatékonysággal rendelkezik. NHL 3.5 természetes tiszta mészből, ásványi geo‑kötőanyagból, természetes amorf traszból és egyéb természetes összetevőkből készül. Kiemelten légáteresztõ. Természetes termék a bioépítészet érdekében.

12 500 Ft (+ 3 375 Ft ÁFA)
Részletek

Csak természetes eredetű alapanyagokat és újrahasznosított ásványokat tartalmaz. Természetes szellőzésű, aktívan távolítja el a beltéri levegőben található szennyező anyagokat, természetes módon baktérium-, gomba- és penészölő hatású. Inert hulladékként újrahasznosítható.

A Benesserebio® biovakolat megóvja a házat a nedvesség okozta károsodástól. Az idők folyamán tartósan megőrzi a párologtató és szellőző képességét. Melegebb falfelületet biztosít és hőszigeteli a falat, hogy hatékonyabb legyen a belső klimatizálás és az energia‑megtakarítás.

A Benesserebio® a Kerakoll kizárólagos geo‑kötőanyagával javított, a mikronizált természetes trasz sók elleni védőfunkciójával kombinált természetes NHL meszet alkalmaz. Ezek a természetes alkotóelemek biztosítják a biovakolat legkiválóbb mechanikai tulajdonságait és a nedvességtől való teljes védelmet.

Anyagszükséglet ≈ 6,5 kg/m2/cm rétegvastagság Tárolás ≈ 12 hónapig

Adatok
Termék kiszerelés
18 kg
Termékcsoport
Kerakoll termékek
Származási ország
Olaszország
Cikkszám
14572
Tömeg
18 kg/db